הקו הפתוח 03-6781481
Menu


קרמבו ביתימקודם הדפסההדפס מתכון

המתכון נמסר על ידי ורדה. התמונה והשיפורים נשלחו על ידי רחלי קמר מנצור, שהכינה ושיתפה


מרכיבים

מרכיבים

  • ביסקוויטים נ"ג
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית פודינג וניל
  • שוקולד מריר שבור לקוביות

הוראות הכנה

לתחתית לוקחים ביסקוויט עגול נ"ג לא חשוב מאיזה סוג (אפשר אפילו את החיקוי של אוראו שיש בשופרסל) או שפורסים פרוסה עגולה מקאפקייק / מאפינס או שקורצים עיגול בכוס מפרוסת עוגה שיש בבית.
מזליפים על התחתית שמנת מתוקה מוקצפת עם פודינג וניל או שמנת מתוקה מוצקפת עם חלב וסוכר (אפשר לשדרג ולהוסיף מעט קפה נמס). 
מקפיאים לחצי שעה.
ממיסים 4-6 קוביות שוקולד עם טיפונת שמן או מים, מערבבים ושופכים מעל.
מקפיאים עוד עשר דקות.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות