הקו הפתוח 03-6781481
Menu


בצק פריךמקודם הדפסההדפס מתכון

המתכון באדיבות הקונדיטור בן עמי,
כנס העמותה, יוני 2004

מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 5 חלמונים
  • 175 גרם סוכר
  • 500 גרם קמח תפוחי אדמה
  • 60 גרם אגוזי מלך טחונים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד שמתקבל בצק אחיד. מקררים את הבצק למשך הלילה במקרר.

הערות

מתאים כבסיס לעוגת גבינה או לפירורי ביסקוויט

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות