Logo עמותת צליאק בישראל

בצק פריךמקודם הדפסההדפס מתכון

המתכון באדיבות הקונדיטור בן עמי,
כנס העמותה, יוני 2004

בצק פריך

מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 5 חלמונים
  • 175 גרם סוכר
  • 500 גרם קמח תפוחי אדמה
  • 60 גרם אגוזי מלך טחונים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד שמתקבל בצק אחיד. מקררים את הבצק למשך הלילה במקרר.

הערות

מתאים כבסיס לעוגת גבינה או לפירורי ביסקוויט

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל