Logo עמותת צליאק בישראל

טורט בסיסימקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

טורט בסיסי

מרכיבים

מרכיבים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן
  • ½ חבילה אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כפות שמן
  • קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
  • 1 כפית קסנטן גאם (לא חובה)

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני.

מקציפים את הביצים עם הסוכר.

מוסיפים לביצים את השמן ומערבבים. אחר כך מוסיפים את תמצית הוניל.

מוסיפים בהדרגה את הקמח שמעורבב עם אבקת האפייה.

שופכים את התערובת לשתי תבניות לחם משומנות.

אופים בחום בינוני במשך כ- 40 דקות.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל