Logo עמותת צליאק בישראל

בורקסמקודם הדפסההדפס מתכון

בתיה חנניה


בורקס

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 כוסות קמח נ"ג
  • ¾ כוס קמח חומוס
  • ½ כוס קמח סויה
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית קסנטן גאם
  • 1 כף סוכר חום (רצוי דמררה)
  • 1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה
  • 2 ביצים
  • ¾ כוס מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים (הכל חוץ מהמרגרינה, הביצים והמים הפושרים).

מוסיפים את המרגרינה, הביצים והמים הפושרים. לשים לבצק אחיד.

מחלקים לשני חלקים. מרדדים כל עלה בעזרת מערוך, חותכים לריבועים.

מכינים מילוי גבינה או תפוחי אדמה או פטריות. מניחים על ריבועי הבצק. סוגרים למשולשים ומניחים על תבנית אפיה.

מורחים בביצה, מפזרים שומשום ואופים בחום בינוני. 

 


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל