הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיצהמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • ½2 כוסות קמח נ"ג
  • ½ שקית שמרים
  • ½ חבילה מרגרינה
  • מעט מלח
  • 1 ביצה
  • ¾ כוס מים פושרים

מרכיבים לרוטב

  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שמן
  • מעט מים חמים
  • לפי הטעם שום כתוש
  • לפי הטעם כמון, מלח, פלפל שחור, אורגנו

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היטב. ללוש לבצק אחיד. מכסים במגבת ומשאירים לתפיחה כחצי שעה. לאחר שתופח, מרדדים ומניחים בתבנית.

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. מפזרים על הפיצה.

מפזרים מעל גבינה צהובה, זיתים, ירקות וכו'.

אופים כ- 25 דקות.

 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות