הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות ארגנטינאיות "אלפחורס"מקודם הדפסההדפס מתכון

דליה בונס (כנס העמותה, אפריל 2001)


מרכיבים

מרכיבים

  • 300 גרם קמח תפוחי אדמה
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 ביצה + חלמון
  • ¾ חבילה מרגרינה
  • קליפה מלימון שלם
  • תמצית וניל (אופציה)
  • ריבת חלב
  • קוקוס

הוראות הכנה

לשים בצק מכל החומרים (פרט לריבת חלב ולקוקוס), עד שהבצק גמיש מאד וקל לעיבוד.

משטחים עלה בעובי של כ-½ ס"מ.

יוצרים עוגיות (אפשר להשתמש במכסה של תבלינים).

אופים בתבנית מקומחת בחום בינוני - חם במשך כ- 5 דקות. העוגיות צריכות להיות אפויות (אך לא לתת להן להשחים).

מוציאים בזהירות ומקררים.

מורחים כמות נדיבה של ריבת חלב על המשטח החלק של עוגיה אחת ויוצרים כריך עם עוגיה נוספת. הריבה יוצאת בצדדים. מגלגלים את השוליים עם הריבה בתוך קוקוס.

הערות

המתכון למתאים לכ-20 עוגיות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות