הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיתותמקודם הדפסההדפס מתכון

בתיה חנניה


מרכיבים

מרכיבים

  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן (
  • ½ כוס קמח חומוס
  • כוס קמח סויה
  • 2 כפות שמרית
  • 3 כפות סוכר חום (רצוי דמררה)
  • ¾ כפית קסנטן גאם
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • ½ כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים היבשים (כל החומרים, חוץ מהביצה, השמן והמים הפושרים).

מוסיפים את הביצה, השמן והמים הפושרים ומערבבים.

מניחים בצק בעזרת כף בתבנית אפייה גדולה, ומשטחים בעזרת כף למספר עיגולים שטוחים, אך לא דקים מדי. (כמות הבצק יכולה להספיק לכשתי תבניות).

מניחים לתפוח במשך כ- ¾ שעה.

אופים בחום גבוה במשך כ- 25 דקות, עד שמשחים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות