הקו הפתוח 03-6781481
Menu


אוזני המןמקודם הדפסההדפס מתכון

באדיבות "תאנה"

מרכיבים

בצק

  • 150 גרם חמאה
  • 60 גרם אבקת סוכר (½ כוס)
  • 1 חלמון ביצה
  • 50 גרם שמנת חמוצה (2 כפות)
  • 200 גרם (⅓1 כוסות) קמח "קונדיטור"
  • קורט מלח
  • 80 גרם קמח שקדים (¾ כוס)

הוראות הכנה

מכניסים לקערת המיקסר את החמאה ואבקת הסוכר ומערבלים באמצעות וו גיטרה. מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות לשעה. מרדדים על משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים או מזלפים את המלית במרכז העיגול ומהדקים את השוליים לקבלת משולש. אופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה 12-15 דקות בחום 180 מעלות עד שהבצק מזהיב.

הערות

אין כרגע

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות