Menu

עוגיות שוקולד צ'יפסמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס סוכר חום
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 שקית שוקולד צ'יפס לבן או שחור
  • 1 חמאה

הוראות הכנה

חותכים את החמאה לקוביות ומערבבים במקסר את כל חומרי הבצק למעט השוקולד ציפס. כשהבצק מחתיל להתגבש מוסיפים את השוקולד ציפס עד קבלת בצק.

מחממים תנור לתום בינוני - 175 מעלות. יוצרים כדורים קטנים מהבצק פוחסים ושמים במרחק בין אחד לשני.

אופים 15 דקות מקררים ונהנים


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה