Menu

עוגיות שקדיםמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גודלשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 3 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן
  • 1 כוס שקדים קצוצים גס

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים לבצק.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומכל חלק יוצרים גליל. מכסים בנילון נצמד ושמים במקרר למשך הלילה.

פורסים פרוסות בעובי 1/2 סנטימטר ומניחים בתבנית במרחק אחד מהשני. אופים 20 דקות בחום בינוני - 175 מעלות. מקררים ונהנים


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה