Menu

עוגת בננות ושוקולדמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 4 בננות בשלות
  • 4 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • ½ כוס שמן
  • כוסות קמח ללא גלוטן-קונדיטור
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 שקית נטיפי שוקולד מריר
  • קורט מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה. ניתן לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה.

אופים בחום בינוני - 175 מעלות  כ-חצי שעה


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה