Menu

נקניק תמריםמקודם הדפסההדפס מתכון

סיגי

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 חבילה תמרים בלי חרצנים
  • 2 כפות דבש
  • ½ כוס סוכר
  • קורט פלפל שחור
  • 1 מחמאה
  • 200 גרם שומשום
  • 250 גרם אגוזי מלך
  • 250 גרם קשיו
  • 250 גרם שקדים
  • 250 גרם בונדוקים

הוראות הכנה

מחממים בסיר את התמרים, הדבש, הסוכר, המחמאה ופלפל שחור עד שהעיסה חלקה לגמרי.
קולים את הפיצוחים בתנור, מקררים ושוברים אותם גס.
מוסיפים את הפיצוחים לתערובת התמרים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
לוקחים חלק מהחומר ומגלגלים אותו לכדור ואחר כך לרולדה.
מפזרים שומשום על השיש ומגלגלים את הורלדה בשומשום.
עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקפיא.
כך ממשיכים לגלגל עוד כדור ועוד כדור לרולדות.
 

הערות

כ- 10 רולדות.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה