Menu

עוגת מוס שוקולדמקודם הדפסההדפס מתכון

רונית

מרכיבים

מרכיבים לבסיס

  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

מרכיבים לקרם

  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

מרכיבים למוס

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר

הוראות הכנה

הכנת הבסיס:
מקציפים את הביצים והסוכר לקצף חזק.
מוסיפים בעדינות את הפודינג.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומשקים אותה עם מעט ליקר, מים וסוכר.
 
הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת המתוקה והפודינג, ומורחים על הבסיס שהתקרר.
 
הכנת המוס:
מקציפים את החלבונים והסוכר,
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם כף מים.
מערבבים את השוקולד עם החלמונים.
מערבבים בזהירות את השוקולד עם קצף הביצים.

תגובות

5
חמישי, 18 פברואר 2016
עוגה מצויינת ! - רחל

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה