Menu

בראוניזמקודם הדפסההדפס מתכון

באדיבות אורלי כהן מבלוג online


מרכיבים

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר (½ כוס סוכר לבן + ½ כוס סוכר חום)
  • קורט מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 ביצים
  • 1 כף ברנדי
  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום 180 מעלות.
ממיסים בסיר אדים כפול או במיקרו: חמאה + שוקולד. מצננים.
מקציפים 5 ביצים שלמות + סוכר + מלח.
מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה הפושרת בזרם דק תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את הברנדי ואת הווניל. מפסיקים את פעולת המערבל.
מוסיפים בעדינות לתערובת את השקדים ואת אגוזי הלוז.
משמנים תבנית פיירקס מלבנית (40X20) בספריי שמן ויוצקים לתוכה את תערובת העוגה.
אופים במשך 20-25 דקות בערך. להיזהר שלא יתייבש.
הבראוניז צריכים להיות רכים מבפנים!

הערות

קישור לבלוג:
http://tinyurl.com/67dm7gd


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה