Logo עמותת צליאק בישראל

בראוניסמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה


בראוניס

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס קמח תפוחי אדמה
  • 150 גרם אגוזי קליפורניה חתוכים גס
  • ½ כוס קקאו
  • ½ כוס קינמון
  • 1 כפית וניל
  • תבנית בגודל 27X30 משומנת

הוראות הכנה

מחממים את התנור לחום בינוני – 180 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים, ושוטחים בתבנית.
אופים 40 דקות עד שהעוגה מוכנה. מוציאים ומצננים.
כאשר העוגה מתקררת מעט, חותכים לריבועים בגודל 3X3 ומאחסנים במיכל אטום.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל