Menu

עוגיות סנדוויץ' שוקולד צ'יפסמקודם הדפסההדפס מתכון

השפית המוסמכת עינת מזור


מרכיבים

מרכיבים החומרים הדרושים ל- 10 עוגיות סנדוויץ'

  • ½ כוס קמח אורז לבן
  • ½ כוס קמח טפיוקה
  • ½ כוס עמילן תירס
  • 2 כפות קוקוס טחון
  • 1 כפית קסנטאן גאם
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כוס סוכר חום בהיר
  • 100 גרם חמאה רכה (לא מלוחה) או מרגרינה בטעם חמאה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 175 מעלות צלזיוס.
מניחים נייר אפייה על גבי תבנית אפייה.
בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, קוקוס, קסנטאן גאם, מלח.
בקערה שנייה מערבבים את החמאה והסוכר יחדיו ולאחר הערבוב מוסיפים ביצה ותמצית וניל.
מוסיפים לקערת הקמחים את התערובת הנוזלית ומערבבים היטב.
מוסיפים את שוקולד הצ'יפס לקערה ומערבבים.
בעזרת כפית יוצרים כדורים שטוחים ומניחים על גבי נייר האפייה. חשוב לשמור על מרווחים של כ-2 ס"מ בין עוגיה לעוגיה.
אופים בתנור למשך 20 דקות או עד אשר העוגיה מקבלת צבע זהוב.
מקיים את העוגיות לגמרי לפני מילוי שכבת אמצע הסנדביץ'.
לאחר קירור העוגיות, מורחים כפית מילוי (ראו אפשרויות) על גבי הצד השטוח של העוגיה ומצמידים אליה צד שטוח של עוגיה נוספת.
ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום עד כשבוע או בהקפאה עד חודש.

אפשרויות המילוי:
ריבת תותים או אוכמניות
קרם שוקולד – אגוזים
קרם שוקולד
בקיץ, או סתם כשמתחשק, עוגיות אלו נהדרות כעוגיות סנדוויץ' גלידה.

הערות

הזכויות למתכון שמורות לשפית עינת מזור
www.theallergyfreechef.com


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה