Menu

עוגיות שוקולד עסיסיותמקודם הדפסההדפס מתכון

טליה


מרכיבים

מרכיבים

  • 1 כוס רוויון (אם אין, ניתן להמיר ב-⅔ כוס יוגורט ולדלל בחלב)
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ¾ כוס קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח (לא לפחד, נותן טעם נפלא)
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • כוסות קמח ללא גלוטן
  • ¾ כוס קוקוס
  • ¾ פצפוצי שוקולד
  • ½ כוס אגוזי פקאן/מלך קצוצים גס

הוראות הכנה

מערבבים לבלילה רכה את: רויון, שמן, ביצים, קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה.
מערבבים ידנית בקערה נפרדת את הקמח עם פצפוצי השוקולד והאגוזים.
שופכים את תערובת הקמח לבלילת השוקולד. לא לערבב יותר מדי, טוב שנשארים קצת גושי קמח קטנים.
בתבנית שטוחה מצופה נייר אפיה עורמים תלוליות קטנות של הבלילה בעזרת 2 כפיות (אני מדגישה כפיות כי בפעם הראשונה מיהרתי והשתמשתי בכפות. העוגיות פחות טעימות כשהן גדולות וגסות.)
אופים בחום 180 מעלות במשך 8-12 דקות בלבד.

הערות

יוצאות כ-50 עוגיות.
אפשר להכין גם כעוגה בתבנית עגולה 32 ס"מ.
טעים עוד יותר למחרת.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה