Menu

רוגלעךמקודם הדפסההדפס מתכון

רבקה פ. (פורסם בפתיתים 12)


מרכיבים

מרכיבים

  • 2⅔ כוסות קמח ללא גלוטן (אפשר גם 3 כוסות)
  • 1 גביע יוגורט
  • קצת מלח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 1 כף סוכר
  • שוקולד למריחה
  • פירורי עוגת שוקולד

הוראות הכנה

מכינים ומצננים את הבצק כמו קודם.
מרדדים לעלה די דק בצורת עגול. מורחים שוקולד ומפזרים פרורי עוגה.
חותכים למשולשים ומגלגלים כל אחד לצורת רוגלך. מורחים בביצה וזורים מעט סוכר.
אופים בחום בינוני 10-15 דקות עד שהרוגלך מזהיבים


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה