Menu

רוגלעךמקודם הדפסההדפס מתכון

בתיה חנניה


מרכיבים

מרכיבים

  • 4 כוסות קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
  • ¾ כוס קמח חומוס
  • ½ כוס קמח סויה
  • 2 כפות שמרית
  • 1 כוס סוכר חום (רצוי דמררה)
  • 1 כפית קסנטאן גאם
  • 1 חבילה מרגרינה רכה בטעם חמאה
  • 2 ביצים
  • ¾ כוס מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים (הכל חוץ מהמרגרינה, הביצים והמים).
מוסיפים את המרגרינה, הביצים והמים ולשים לבצק אחיד.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק לעלה עגול.
מורחים שכבה דקה של ריבה מעורבת (אוסם).
מערבבים מרגרינה רכה עם קקאו, סוכר ומעט קינמון. מורחים על הבצק המרוח בריבה.
מגלגלים לרוגלעך, מורחים בביצה ואופים בתנור בחום בינוני.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה