Menu

רוגלעךמקודם הדפסההדפס מתכון

שרה ליבר

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס קמח אורז
  • ¼ כוס קמח טפיוקה
  • ¼ כוס קמח סויה
  • כוס קמח אורז לבן
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • כפות שמרים
  • ½ כפית מלח
  • ¾ כוס מים פושרים

מרכיבים לקרם

  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס קקאו
  • או שוקולד למריחה השחר (במקום הסוכר והקקאו)

הוראות הכנה

מחלקים את הבצק לארבעה עיגולים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של חצי ס"מ.

מורחים קרם שוקולד ומחלקים את העיגול לשמונה משולשים.

מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לכיוון פנימה.

מניחים על תבנית עם נייר אפיה במרחק אחד מהשני . מורחים ביצה מעל, כדי שיבריק, ואופים כרבע שעה, עד להשחמה.

 

הערות

במקום כל הקמחים אפשר לקחת חבילת קמח "כרגיל".


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה