Menu

עוגת דלעתמקודם הדפסההדפס מתכון

נטע מהבלוג mekashkeshet

מרכיבים

מרכיבים

  • ½ כוס קמח סורגום
  • ½ כוס קמח אורז מלא
  • ½ כוס קמח שקדים
  • ¼ כוס עמילן ( בארץ זה קמח ) תפ
  • ¾ כפית סודה לשתיה
  • ¼ כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית מלח
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • קורט קינמון
  • קורט תבלין allspice או ציפורן
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • ¼+⅛ כוס שמן
  • ¼+⅛ כוס מיץ תפוזים
  • 220 גרם מחית דלעת
  • 1 כוס פקאנים או אגוזי מלך
  • כוס חמוציות יבשות

הוראות הכנה

לחמם תנור ל- 170.
להקציף יחד ביצים וסוכר.
להוסיף שמן, מיץ תפוזים ודלעת.
להוסיף את כל היבשים, ובסוף את האגוזים והחמוציות
לאפות בתבנית אינגליש ( תלוי בגודל שלהן, החד פעמיות קצת קטנות, אז יהיה צורך ב 2 ) עד שקיסם יוצא נקי .

* הכנת מחית דלעת:

להניח בתבנית את הדלעת בלי גרעינים.
להכניס לתנור חם (180-200) מכוסה בנייר אלומיניום, עד שסכין ננעץ בקלות והדלעת רכה, משהו כמו 30-40 דקות.
להוציא את החלק הרך של הדלעת לקערה, לרסק (מוט/מעבד מזון וכ"ו).


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה