Menu

עוגת השוקולד של דוריתמקודם הדפסההדפס מתכון

דורית

מרכיבים

מרכיבים

  • 5 ביצים
  • 1 כוס קוקוס
  • ½ כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס קורנפלור
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

מקציפים את החלבונים.
כאשר מתקשים מוסיפים את הסוכר לסרוגין.
לאחר שהקצף עמיד מנמיכים את המהירות של הבלנדר ומוסיפים את שארית החומרים, חוץ מהשוקולד המריר וחצי מיכל שמנת מתוקה אותם ממיסים ביחד במיקרו כאשר העוגה אפויה ומצפים את העוגה.
מכניסים ל- 2 או 3 תבניות של אינגלישקיק (תלוי בגודל התבנית) ואופים בחום של 180 מעלות כ- 50 דקות.
מוציאים ושופכים את הציפוי.
כאשר מתקרר מכניסים לשקית ולמקרר.

הערות

 ניתן להגיש את העוגה חמה עם כדור גלידה ללא גלוטן כמובן ליד. 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה