Menu

עוגת ונילמקודם הדפסההדפס מתכון

שפית אביטל סבג

מרכיבים

מרכיבים

  • 3 כוסות אגוזי מלך
  • 10 תמרים ללא גרעינים
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • 3 כפות סירופ מייפל או סילאן
  • 2 כוסות קשיו מושרה ל-12 שעות
  • רבע כוס מים
  • לימון
  • 1 כפית וניל

הוראות הכנה

טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים יחד עם התמרים ושמן הקוקוס.
מרפדים את תחתית התבנית לשכבה אחידה בעובי של ס"מ.
סוחטים את הלימון ומגרדים את הקליפה שלו.
מכניסים את הקשיו יחד עם המים, לימון, וניל, גרידת וניל, סירופ מייפל לבלנדר, רצוי ויטאמיקס שטוחן לקרם חלק.
מצפים מעל את תחתית האגוזים עם הקרם ומעל מקשטים בחתיכות פרי עונה.
מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפני ההגשה. 

הערות

תבנית 26

אפשרי גם כוס פירות יער של העונה או קפוא


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה