Menu

עוגת חלוםמקודם הדפסההדפס מתכון

ירדן פאר

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל פצפוצים
  • 2 מייכלים קצפת ריץ'
  • 50 גרם חמאה או מרגרינה
  • 2 כוסות קוקוס
  • 6 ביצים

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים, מערבבים את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
אופים חצי שעה ב-180 מעלות ואחר כך מצננים.
ממיסים את השוקולד והחמאה, מצננים ומוסיפים לאחר ההמסה את החלבונים באיטיות ומערבבים.
מכניסים למיקסר את הריצ' והפודינג עד שהתערובת עומדת.
אחרי ההקצפה מוסיפים 4 כפות גדושות מתערובת השוקולד לקצפת ומקציפים עד לקבלת צבע אחיד.
שופכים את השוקולד על הקוקוס ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות. 
מוסיפים מעל את הקצפת ומחזירים למקפיא למשך 3 שעות.

הערות

שווה מאוד לחכות עם העוגה עד ליום למחרת כשהיא יותר קשה.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה