Menu

עוגה עם מלית גבינה ואגוזיםמקודם הדפסההדפס מתכון

מירי

מרכיבים

לבצק

  • 1 חבילה מרגרינה (או חצי חבילה וחצי כוס שמן)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח אורז
  • ½ כוס שקדים טחונים דק
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • תמצית וניל

למלית

  • 750 גרם גבינה 5%
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1 חבילת פודינג וניל אינסטנט
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם אגוזים או צימוקים

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק.
משטחים מחצית מהכמות בתבנית.
מערבבים את כל חומרי המלית ושופכים על הבצק.
את יתרת הבצק מפזרים על המלית. הבצק קצת דביק, אז בסבלנות - לשים חתיכות ולכסות את פני העוגה.
אופים בחום בינוני 45 דקות לפחות.

הערות

טיפ של אירית: אפשר להקפיא את חלק הבצק שנועד לחלק העליון של העוגה.
אז קל יהיה לגרד אותו על פומפיה גסה ולפזר אותו על המלית.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה