Menu

עוגת שוקולד וערמונים מעולה!מקודם הדפסההדפס מתכון

ליאת

מרכיבים

לעוגה

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם ערמונים קלופים בוואקום
  • 200 גרם חלב
  • 100 גרם סוכר
  • 4 ביצים

לציפוי

  • מיכל שמנת להקצפה
  • 100 גרם ערמונים קלופים בוואקום
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס סוכר
  • כף אינסטנט פודינג וניל
  • כף סוכר

הוראות הכנה

מבשלים את הערמונים בחלב כ-5 דקות ומרסקים לפירה.

מוסיפים שוקולד וחמאה מומסים.

מפרידים את הביצים.

מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקציפה תפוחה ומוסיפים לתערובת.

מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים פנימה את התערובת.

מעבירים לתבנית עוגה קטנה (קוטר 24 ס"מ).

אופים בחום נמוך של 150 מעלות כשעה.

לציפוי:

מקציפים שמנת עם אינסטנט פודינג וסוכר.

מרתיחים מים עם סוכר ומבשלים בתוכם את הערמונים.

ניתן להמיס שוקולד מריר ולזלף מעל.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה