Menu

אוזני המןמקודם הדפסההדפס מתכון

רחל אשכנזי

מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח (½1 קמח קונדיטור והשאר קמח טפיוקה וקמח סויה)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה רכה
  • קליפת לימון
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • קורט מלח
  • ¼ כוס מיץ תפוזים או חלב פושר
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים:

בשלב ראשון את כל החומרים חוץ מאשר המיץ/החלב. תמצית וניל, ביצה ומיץ לימון).

לאחר מכן מוסיפים גם אותם ומערבבים היטב.

שומרים במקרר כשעה.

מקמחים את משטח העבודה ומרדדים בעובי של חצי ס"מ.

ממלאים בפרג או או בשוקולד נוטלה.

בכל פעם עובדים עם שליש מהבצק כדי שישאר קר.

מורחים ביצה מהולה במעט מים.

מקקים שוב את התבנית עם אוזני ההמן.

אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד לצבע הרצוי.

מקררים ומפזרים אבקת סוכר.

 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה