מערבבים את החומרים היבשים בקערה.
מקציפים את החלבונים עם רוב הסוכר.
מקציפים את שארית הסוכר עם החלמונים.
מוסיפים לחלמונים את 3 כפות הנוזלים.
מוסיפים לחלמונים כמה שניתן מהחומרים היבשים שלא יהיה סמיך מדי.
מוסיפים לקערת הקצף את תערובת החלמונים והחומרים.
מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את שאר החומרים וגרידת התפוז ולימון.
אופים בחום בינוני כ-50 דקות עד שמזהיב וקיסם יוצא יבש.
בסיום האפיה כשהעוגה עדיין חמה למדי, מחוררים בעדינות.
ויוצקים ⅔ כוס הנוזלים על העוגה.
משאירים להתקרר.
תוספת הנוזלים למעלה לא חובה למי שאוהב יבש יותר.