Menu

עוגיות שוקולד צ'יפ +שוקולד לבןמקודם הדפסההדפס מתכון

באדיבות הקונדיטורית מיטל סלע,
מתוך הרצאתה בכנס העמותה שהתקיים במאי 2005

מרכיבים

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • 120 גרם סוכר
  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם חמאה/מחמאה
  • 70 גרם סוכר חום
  • 40 גרם קמח "קונדיטור"
  • 20 גרם קקאו
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס שחור
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס לבן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים את השוקולד המריר והחמאה/מחמאה במיקרוגל או בבן-מרי.
מערבבים בכלי נפרד את הסוכר החום, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, השוקולד צ'יפס השחור והשוקולד צ'יפס הלבן.
מתחילים להקציף את הסוכר והביצים במהירות גבוהה. כאשר ההקצפה מתנפחת ומוכנה, מוזגים לתוכה את השוקולד והחמאה המומסים. לאחר כן מוסיפים את שאר החומרים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת כפית או שק זילוף מסדרים את העוגיות על התבנית. יש לדאוג למרחב בין העוגיות.
מכניסים לתנור לכ- 10 דקות.
 

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה