Menu

עוגת שוקולד שטוחהמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 6 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קקאו
  • 2 כפות קמח "קונדיטור"
  • ½ כפית אבקת אפייה

מרכיבים לציפוי

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף מרגרינה
  • 1 כוס חלב (לא חובה)

הוראות הכנה

מקציפים חלבונים עם הסוכר ומוסיפים במהירות נמוכה או ביד חלמונים, קקאו, קמח ואבקת אפייה.
אופים בחום בינוני כ- 20 דקות.
כשהעוגה חמה, מפזרים 4 כפות יין או שרי.
כשהעוגה מצטננת, מורחים קרם מקצפת ופודינג, ומניחים במקרר.
מחממים השוקולד יחד עם המרגרינה ו- 3 כפות מים. כשנמס, יוצקים על הקצפת.

תגובות

5
חמישי, 21 ינואר 2016
עוגה טעימה. ממליצה לא לוותר על כוס החלב. - רינה

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה