Menu

עוגת אגוזים אווריריתמקודם הדפסההדפס מתכון

מתו ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים

  • 8 ביצים מופרדות
  • 8 כפות סוכר
  • 1 תפוח עץ מסוג גרנד, קלוף ומנוקה מליבה
  • 200 גרם אגוזים טחונים
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 3 כפות קמח "קונדיטור"
  • ¼ כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום נמוך (150 צ').
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב.
טורפים את החלמונים ומקפלים אל הקצף.
מגרדים את התפוח, מערבבים את האגוזים, הקקאו והקמח ומקפלים בעדינות אל הקצף עד שייבלעו בו כליל.
מעבירים את הבלילה אל התבנית ואופים כ- 35 דקות.
בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה. מוציאים ומצננים.
אפשר לצפות בקרם שוקולד או בקצפת.

תגובות

5
שבת, 23 ינואר 2016
עוגה מעולה ! - נעמי

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה