Menu

עוגת קוקוס בציפוי קרם ונילמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים לעוגה

  • 100 גרם קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורר
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר

מרכיבים לציפוי

  • 1 שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית אבקת קפה נמס

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
טורפים את החלמונים בקערה קטנה ומאחדים עם החלבונים בתנועות קיפול.
מוסיפים קוקוס ושוקולד מגורר.
מאחדים בעדינות ויוצקים את התערובת לתבנית עגולה. אופים בחום בינוי כ- 30 דקות ומצננים היטב.
כשהעוגה קרה, מקציפים את השמנת עם החלב ואבקת הפודינג לתערובת יציבה ומוסיפים אבקת קפה נמס, מקציפים שוב ומורחים על העוגה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה