Menu

עוגת קוקוס ושוקולדמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים לעוגה

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורד
  • 100 גרם קוקוס

מרכיבים למלית

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • אגוזים קצוצים (לא חובה)

מרכיבים לציפוי

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 כפיות סוכר
  • 1 כפית אבקת קפה נמס (לא חובה)

הוראות הכנה

להכנת העוגה:
מחממים תנור לחום נמוך (150 צ').
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב.
טורפים את החלמונים ומקפלים בזהירות אל הקצף.
מוסיפים את השוקולד והקוקוס ומקפלים עד שייבלעו בבלילה.
מעבירים את הבלילה אל התבנית ואופים כחצי שעה. בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה. מוציאים ומצננים.
חותכים את העוגה הקרה לשניים, לרוחבה.

להכנת המלית:
שמים את השמנת, החלב והפודינג בקערה ומקציפים דקה, לקבלת קרם חלק.
מורחים את המלית על שכבת העוגה התחתונה ומניחים עליה את השכבה העליונה.

להכנת הציפוי:
מקציפים את השמנת, הסוכר והקפה הנמס לקצפת יציבה ומורחים על פני העוגה.
מפזרים אגוזים קצוצים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה