Menu

עוגת גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

נורית רענן, מתוך ספר המתכונים "מותר!" של חיה קושניר


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 4 ביצים מופרדות
  • ¾ כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה
  • 5 כפות קמח תפוחי אדמה
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל שמנת חמוצה

מרכיבים לקרם

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

הכנת הבצק:

מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף יציב.

בקערה נפרדת מערבבים את שאר מרכיבי הבצק.

מערבבים עם הקצף בתנועת קיפול ויוצקים לתבנית.

אופים 15 דקות בחום של 180 מעלות ושעה נוספת בחום של 150 מעלות.

משאירים בתנור 20 דקות.

הכנת הקרם:

מקציפים את כל המרכיבים.

מורחים על העוגה לאחר שהיא מתקררת לגמרי.

מאחסנים את העוגה במקרר.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה