Menu

עוגת גבינה חמהמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים

  • 3 ביצים
  • 120 גרם סוכר
  • 2 חבילות סוכר וניל
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9%
  • 60 גרם קורנפלור
  • 60 גרם אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

בוחשים היטב את הביצים והסוכר.
מוסיפים את החומרים הנותרים ויוצקים לתבנית.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש לחום-בינוני, 170 צ'.
מגישים חם או קר.

תגובות

5
שלישי, 26 ינואר 2016
איזו עוגה מצויינת ! קלה להכנה, טעימה, ותמיד מצליחה ! - שרית

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה