Menu

עוגיות קינמוןמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד

מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח קונדיטור ללא גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 200 גרם חמאה

הוראות הכנה

לערבב את החמאה, כוס הסוכר, והביצים במקסר במהירות גבוהה, עד קבלת תערובת אוורירית.
להוסיף את שאר החומרים למעט רבע כוס הסוכר והקינמון, עד לאיחוד החומרים.
ליצור מהתערובת כדורים קטנים להניח במרחק מה אחד מהשני על גבי תבנית שטוחה ולשטח כל עיגול בעזרת מזלג.
לפזר מעל כל עוגיה מעט מתערובת הסוכר והקינמון.
לאפות בחום בינוני ב-15 דקות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה