Menu

עוגת גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד

מרכיבים

מרכיבים

  • 6 ביצים
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 5%
  • 1 חבילה פודינג אינסטנט וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כפית תמצית שקדים

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר עד קבלת קצף יציב. מעבירים לקערה.
מערבלים במהירות בינונית את החלמונים עם חצי כוס סוכר, תמצית הוניל ותמצית השקדים. עד לקבלת קרם בהיר.
מעבירים למהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את הגבינות, הקורנפור ופודינג הוניל.
בתנועות עטיפה מוסיפים את החלבונים המוקצפים.
מחממים תנור לחום נמוך 150 מעלות. בתבנית תחתונה שמים פיירקס עם מים רותחים.
שמים בתבנית מעל (תבנית עגולה 26) את העוגה ואופים שעה ורבע.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה