Menu

עוגת שחור לבןמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד

מרכיבים

מרכיבים לתחתית שחורה

  • 6 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 חבילה פודינג שוקולד

מרכיבים לקרם לבן

  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילה פודינג וניל

מרכיבים לציפוי

  • 1 חבילה שוקולד מריר או חלב
  • 1 כף סוכר
  • ½ כף קקאו
  • ¼ כוס חלב

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים במהירות איטית לסירוגין את החלמונים ופודינג השוקולד.
אופים בתבנית - תבנית עגולה 26 בחום נמוך (150 מעלות) בערך שעה וחצי. ומקררים.
מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם יציב ושמים על התחתית האפויה.
מבשלים את חומרי הציפוי לקבל קרם שוקולד חלק ולא מיימי מידי. ושמים בעדינות מעל הקרם.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה