Menu

עוגת תפוזיםמקודם הדפסההדפס מתכון

זינה קרמר

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • גרידת תפוז
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן קנולה
  • 300 גרם קמח "שר" לעוגות
  • 1 חבילה אבקת אפייה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.
מקציפים במיקסר ביצים שלמות, סוכר, תמצית וניל ומלח במשך כ-5 דקות במהירות גבוהה, עד שמתקבלת בלילה תפוחה ואוורירית.
מערבבים בקערה נפרדת את הגרידה, מיץ התפוזים והשמן. מורידים את המהירות של המיקסר לבינונית, ומוסיפים את הנוזלים בזרם דרך לתוך הבלילה, תו כדי עבודת המיקסר.
מוסיפים את אבקת האפייה והקמח בהדרגה, עד שנוצרת בלילה אחידה.
שופכים לתבנית משומנת ואופים כ-30-40 דקות, עד שקיסם שננעץ באמצע העוגה, יוצא פירורי.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה