Menu

עוגת תפוחיםמקודם הדפסההדפס מתכון

"בישולה"

מרכיבים

מרכיבים

  • 10 תפוחים מסוג גרנד סמיט
  • כוס סוכר חום
  • קינמון
  • תמצית וניל
  • צימוקים
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • כוסות קמח ללא גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפייה

הוראות הכנה

קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לרבעים ולפרוסות.
מערבבים את התפוחים עם ½ כוס סוכר, קינמון, תמצית וניל וצימוקים.
מסדרים בתבנית גבוהה.
מערבבים בקערה את שאר החומרים (כולל יתרת הסוכר) ויוצקים על התפוחים.
אופים בחום של 160 מעלות במשך שעה.
מכניסים למקרר ואוכלים למחרת.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה