Menu

עוגת בננותמקודם הדפסההדפס מתכון

חגית קופמן


מרכיבים

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • כוס שמן
  • 1 כוס בננות בשלות ומרוסקות (2-3 בננות)
  • ½ גביע יוגורט או שמנת חמוצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח "קונדיטור"
  • ½ כוס עמילן טפיוקה או קמח אורז לבן
  • ½ כוס שקדים טחונים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית מלח

הוראות הכנה

טורפים את הביצים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה במשך כשתי דקות.

מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר תוך כדי ערבוב.

יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק.

אופים ב-180 מעלות כחצי שעה עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

ניתן לפזר אבקת סוכר אחרי שהעוגה מתקררת.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה