Menu

עוגת שישמקודם הדפסההדפס מתכון

שרה ליבר


מרכיבים

מרכיבים לעוגה

  • 6 ביצים מופרדות
  • כוסות סוכר
  • כוסות קמח מעורב (⅔ קמח "קונדיטור" ו-⅓ קמח אורז)
  • 2 כפות קמח טפיוקה
  • 1 חבילה אבקת אפייה
  • ¾ כוס מים
  • ½ בקבוק תמצית וניל
  • ½ כוס שמן

מרכיבים לקרם

  • 3 כפות קקאו
  • 2 כפות סוכר
  • מעט מים רותחים להמסה
  • תמצית רום

הוראות הכנה

בוחשים את החלמונים עם חצי כוס סוכר ושאר החומרים.
מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר ומוסיפים לתערובת.
מערבבים בנפרד את כל חומרי הקרם. לאחר שהקרם מתקרר מעט, מוסיפים 3 כפות מהתערובת של העוגה.
מכניסים את הקרם לתוך תערובת העוגה, מקפלים בעדינות מספר פעמים ומוזגים לתבנית חד פעמית בינונית.
אופים בחום בינוני כחצי שעה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה