Menu

עוגת פרגמקודם הדפסההדפס מתכון

נורית רענן


מרכיבים

מרכיבים לעוגה

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם פרג טחון
  • 3 כפות קמח "קונדיטור"
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות ברנדי או קוניאק
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • ¾ כוס שמן קנולה

מרכיבים לציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • כוס חלב

הוראות הכנה

מערבבים את הפרג, הקמח, אבקת האפייה והאגוזים.
מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מערבבים חלמונים עם חצי כוס סוכר וברנדי (או קוניאק) ושמן קנולה.
מוסיפים לחלמונים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים.
מקפלים פנימה את קצף החלבונים ומערבבים בעדינות.
אופים בחום בינוני של 170 מעלות במשך 50 דקות.
אפשר בשתי תבניות אינגליש קייק או בתבנית עגולה.
יוצקים על העוגה החמה את השוקולד המומס בחלב.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה