Menu

עוגת טורטמקודם הדפסההדפס מתכון

חגית קופמן


מרכיבים

מרכיבים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח "קונדיטור"

מרכיבים לציפוי שוקולד

  • 120 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף לבן ויציב.

מערבבים את החלמונים עם הברנדי, השמן, תמצית הוניל והמלח.

מוסיפים את התערובת לקצף בתנועות עטיפה.

מוסיפים את כוס הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

אופים ב -180 מעלות 30-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

ניתן להמיס את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ולצפות.

אפשר לצפות גם בקצפת או בכל ציפוי אחר.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה