Menu

כדורי מרציפן מצופים בשוקולדמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים

  • 150 גרם שקדים טחונים
  • 250 גרם אבקת סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
  • ½ כפית תמצית שקדים
  • 1 חלבון
  • מיץ מ- ½ לימון

מרכיבים לציפוי

  • 150 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

מערבבים את השקדים עם אבקת הסוכר והתמציות.

מוסיפים את החלבון ומיץ הלימון ולשים לתערובת אחידה.

צרים מן התערובת כדורים קטנים, בגודל אגוז.

 ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומניחים לבעבע על אש בינונית.

שמים את השוקולד בסיר קטן, מציבים בתוך המים הרותחים ובוחשים עד שהשוקולד יימס. מצננים מעט.

 מרפדים מגש בנייר הפרגמנט. טובלים כל כדור בשוקולד המומס, ומניחים על המגש.

כשכל הכדורים מצופים, מכסים את המגש בנייר פרגמנט ושומרים במקרר.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה