Menu

עוגיות שושניםמקודם הדפסההדפס מתכון

חניתה


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 350 גרם קמח "קונדיטור"
  • 1 חבילה אבקת אפיה
  • 3 חלמונים
  • 1 גביע אשל
  • 1 חבילה מרגרינה
  • 4 כפות סוכר

מרכיבים למילוי

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

מכל חומרי הבצק לשים בצק. אם רך מדי או דביק אפשר להוסיף מעט קמח עד שמתקבל בצק נוח לעיבוד ורידוד.

מחלקים את הבצק ל-3. 

מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב וקשה.

מוסיפים את הפודינג ומבליעים היטב.

מרדדים כל חלק בצק לעלה מלבני, מורחים שליש מתערובת המילוי, מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות של כ- 2-3 ס"מ.

משכיבים את הפרוסות בתבנית עליה הנחנו נייר אפיה משומן.

אופים בחום של כ-180 מעלות עד שמזהיב.

מורידים מהתבנית כשעדיין חם כדי שלא ידבק.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה