Menu

עוגת מוס שוקולדמקודם הדפסההדפס מתכון

מיכל ג.

מרכיבים

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה
  • 6 ביצים מופרדות
  • ½ כוס סוכר
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה לציפוי

הוראות הכנה

מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מקציפים חלמונים.
ממסים על האש את השוקולד והחמאה.
מוסיפים את החלמונים המוקצפים לשוקולד המומס.
מוסיפים את החלבונים המוקצפים לתערובת.
מכניסים ¾ מהכמות לתבנית אפייה ואופים במשך כחצי שעה בחום בינוני.
את הרבע הנותר מכניסים למקרר.
כשהעוגה מוכנה, מחכים עד שהיא תתקרר, ולאחר מכן מורחים עליה את הרבע שהיה במקרר.
מכניסים למקרר. 
אפשר לצפות בשמנת מתוקה עם קצת סוכר.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה