Menu

עוגת שוקוליתמקודם הדפסההדפס מתכון

חגית קופמן

מרכיבים

מרכיבים לעוגה

  • 220 גרם שמן
  • 200 גרם סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 ביצים
  • 140 גרם קמח "קונדיטור"
  • 5 גרם (חצי שקית) אבקת אפייה
  • 140 גרם שוקולית

מרכיבים לציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם שמנת מתוקה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה עם מטרפה או מזלג את החומרים לפי הסדר.
אופים ב-180 מעלות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ המרכז העוגה יוצא יבש.
ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומצפים את העוגה כשהיא עדיין חמה.

להיט - בלי מיקסר, שתי דקות עבודה. טעים בטירוף.

הערות

המתכון מבוסס על המתכון "עוגה כושית" של קרין גורן מהאתר http://www.carine.co.il/, ומפורסם באישורה ובאדיבותה.

תגובות

5
רביעי, 31 אוקטובר 2018
היי אני גם רגישה ללקטוז האם ניתן במקום שמנת חמוצה לעשות...
See Full Review >>
- מירב ירוחם

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה