Menu

קמטוטי שוקולד בשלגמקודם הדפסההדפס מתכון

יפעת מנור, מבוסס על מתכון שפורסם ב-XNET לאשה


מרכיבים

מרכיבים

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • ½ כוס קמח אורז
  • 100 גרם אבקת סוכר

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל. מערבבים לקרם חלק.
מעבירים את הקרם למיקסר, מוסיפים את הסוכר ומערבלים בעזרת וו הגיטרה.
נוספים את הביצים וממשיכים לערבל במשך כ-3 דקות נוספות, עד שמתקבל קרם אוורירי.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מכניסים למקרר לכ-20 דקות.
שמים בקערה את אבקת הסוכר.
יוצרים כדורים מהתערובת שהיתה במקרר.
מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפייה, במרווחים של כ-3 ס"מ.
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות במשך כ-10 דקות, עד שהסוכר שעל העוגיות מתבקע.
מוציאים מהתנור, מצננים מספר דקות, מנתקים מהתבנית וממשיכים לצנן.

תגובות

4
חמישי, 02 יוני 2016
העוגיות משתטחות ואינן אסטטיות - אחת שאופה

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה